Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, το ΔΣ της ΕΠΣ Ευρυτανίας και πάρθηκαν σχετικές αποφάσεις ομόφωνα για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης ως εξής:
1.Το αρμόδιο Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ, επέβαλε στο Σωματείο της Δυτ. Φραγκίστας τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ του από την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθότι είναι η 3η φορά που δεν κατεβαίνει σε αγωνιστική υποχρέωση. Επίσης επέβαλε στο ίδιο Σωματείο την προβλεπόμενη χρηματική ποινή των 50 ευρώ για τα έξοδα διαιτησίας και το ποσό των 17,50 ευρώ για τα έξοδα ιατρού. Σύμφωνα με τα παραπάνω και τα προβλεπόμενα από τον ΚΑΠ, από τον ΑΠΟΔ Φραγκίστας θα αφαιρεθούν 2 βαθμοί από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και 2 στο νέο Πρωτάθλημα.

3. Εξουσιοδοτήθηκε από το Δ.Σ να συμμετάσχουν στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23 Ιανουαρίου 2015, ο Πρόεδρος κ. Γ. Παπαντζίμας και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Παπαδημητρίου.
4. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η δημιουργία Blog της ΕΠΣ Ευρυτανίας
5. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αποστολή επείγουσας επιστολής στον Δήμο Αγράφων, για το γηπεδικό πρόβλημα και η συμμετοχή του Προέδρου και μελών της ΕΠΣ στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων.
6. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αποστολή έτερης επιστολής και προς τον Δήμο Καρπενησίου για απαραίτητες παρεμβάσεις στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου.
7. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η πραγματοποίηση εκδήλωσης – ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ – με κοπή Βασιλόπιτας, σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 10 μ.μ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ