Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Στις 4 Μαΐου η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΕ με μοναδικό θέμα την εναρμόνιση του Καταστατικού με αυτό της ΕΠΟ

Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Παρόντες στην συνεδρίαση του Οργάνου ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Κατσίκης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης,
όπως και ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας. Απουσίαζαν οι: Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Σωτήρης Διώτης, Πάνος Παπαδημητρίου και Βασίλης Μπούρας.
Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης αυτής η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση - εναρμόνιση του καταστατικού της ενώσεως με αυτό της ΕΠΟ. Μετά από διαλογική συζήτηση και αφού ελήφθη σοβαρά υπόψη το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών, η έκτακτη Γ.Σ. ορίστηκε στις 4 Μαΐου και ώρα 18:00.
Ακολούθησε συζήτηση για την διεξαγωγή σεμιναρίου πρώτων βοηθειών από ιατρό, ενώ έγινε λόγος για παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ., η οποία δεν εφαρμόστηκε για παρουσία μόνο ιατρών αγώνων στα γήπεδα, και η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί. Συζητήθηκε επίσης και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο.
Το επόμενο θέμα ήταν το γηπεδικό. Υπήρξε μια άτυπη συνάντηση εκπροσώπων της ενώσεως με τον Δήμαρχο Άγραφων Θεόδωρο Μπαμπαλή, ενώ θα επιδιωχτεί και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος η δημιουργία ενός «πράσινου» γηπέδου στον Δήμο Αγράφων, που δεν έχει. Ο Αντιπρόεδρος π. Ευάγγελος Φεγγούλης πρότεινε να γίνει κάτι ένα γήπεδο με τις προδιαγραφές που προβλέπονται και αν είναι να γίνει κάτι απ΄αρχής, πρότεινε να «τρέξει» το γήπεδο της Κρέντης, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ή αλλιώς να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο υπάρχον γήπεδο του Κερασοχωρίου που είναι στην έδρα του Δήμπου. Οι κ.κ. Βασίλης Κατσίκης και Γιώργος Λιάγκας πρότειναν το γήπεδο της Φραγκίστας. Ωστόσο η θέση της ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν είναι που θα γίνει ένα τέτοιο γήπεδο, αρκεί να δημιουργηθεί ένας χώρος-«στολίδι».
Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας ανέφερε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με διοργανωτή περυσινού τουρνουά στο Καρπενήσι, ώστε να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΕ και την πρόθεση αυτού του ανθρώπου για χορηγία στην ένωση.
Ο κ. Παπαντζίμας επίσης ανέφερε πως η ΕΠΟ προτίθεται να αλλάξει το σύστημα των μικτών ομάδων, το οποίο θα περιλαμβάνει διπλούς αγώνες(εντός και εκτός έδρας μεταξύ των ενώσεων). Η ΕΠΣΕ προτίθεται να προτείνει την αύξηση των αλλαγών των ποδοσφαιριστών από 3 σε 5.
Τέλος το Δ.Σ. ευχήθηκε περαστικά στους ποδοσφαιριστές Θωμά Αζακά και Δημήτρη Νικολάκη δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.