Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ













Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η κοπή έγινε την Τετάρτη (20/2) στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Café του ξενοδοχείου The View Village.

Παραβρέθηκε σύσσωμη η 9μελης διοίκηση της ΕΠΣΕ, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΕ Γιάννης Καλύβας, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Αγράφων Θόδωρος Μπαμπαλής, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Φακίτσας, ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, παράγοντες σωματείων της ΕΠΣΕ, αλλά και οι διαιτητές του νομού μας.

Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας βρέθηκε στο βήμα, αναφέροντας κυρίως τα πεπραγμένα και τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση της ΕΠΣΕ. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ενώ εξήρε τον κ. Καλύβα για την πρόοδο της διαιτησίας. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπεριφεριάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιού, των Δημάρχων Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη,  Αγράφων Θόδωρου Μπαμπαλή, καθώς και του παλιού παράγοντα της ΕΠΣ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Θεοδωρόπουλου.