Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Στήριξη των σωματείων στην ΕΠΣ Ευρυτανίας για την εις βάρος της καταγγελία

 







Την Τετάρτη (22/11) στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, με κύριο θέμα την πρόσφατη καταγγελία ποδοσφαιρικών παραγόντων εις βάρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας. 

Παραβρέθηκαν τα σωματεία της Α΄ Ευρυτανίας δια των ακόλουθων εκπροσώπων τους : Παναγιώτης Ρεσίτης (ΑΠΟΚ Βελούχι), Δημήτρης Νάσιος, Νίκος Μαντζιούτας, Γιώργος Γκορόγιας (Ποταμιά), Δημήτρης Αντωνίου (Ακαδημία) και Δημήτρης Κολλημένος (Άγραφα). Απουσίαζαν οι εκπρόσωποι των ομάδων εκτός Καρπενησίου, του Ραπτοπούλου και του Τυμφρηστού. Από πλευράς ΕΠΣΕ το "παρών" έδωσαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας (Πρόεδρος), Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος, Ηλίας Γκαλιμάνης και Γιάννης Μαντζιούτας. 

Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της ΕΠΣΕ προς τα σωματεία για την καταγγελία που έγινε την Κυριακή (19/11) στο Α.Τ. Καρπενησίου από παράγοντες ομάδων του νομού μας περί διεξαγωγή αγώνων με μη νόμιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και ποδοσφαιριστές πολύ μικρής ηλικίας και πολύ μεγάλης ηλικίας στα παιχνίδια της 2ης Αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας. 

Τα σωματεία εξεπλάγησαν από την καταγγελία και τάχθηκαν ομόφωνα υπέρ της Ένωσης. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαντζίμας έδωσε κατάθεση στο Α.Τ. Καρπενησίου, με την υπόθεση πλέον να «κλείνει» από την Αστυνομία και να περνά στην ΕΠΟ, καθώς ο έλεγχος για την σωστή η μη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων εμπίπτουν στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.