Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣ

Συνεδρίασε στις 15 Μαρτίου 2016, το Δ.Σ. της ΕΠΣ με σημαντικά θέματα για συζήτηση.  
Παρόντες ήταν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Γιώργος Λιάγκας, Βασίλης Κατσίκης, Βασίλης Μπούρας, Νίκος Δροσίνης, Πάνος Παπαδημητρίου, Θωμάς Θεοδωρογιάννης και ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας. Απουσίαζαν οι: Σωτήρης Διώτης και π. Ευάγγελος Φεγγούλης.

 Μετά και την συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δήμου Καρπενησίου θα επιδιωχτεί συνάντηση και με τους αντίστοιχους του Δήμου Αγράφων με παρουσία του κ. Παπαντζίμα και παραγόντων της ένωσης. Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι το γηπεδικό και ειδικότερα το γήπεδο Φραγκίστας και του Κερασοχωρίου.
Όσον αφορά την Β΄ Κατηγορία θα αρχίσουν οι δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 10 Απριλίου. Εν συνεχεία θα αποφασιστεί εάν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε έναν η δυο ομίλους. Πιθανή θεωρείται η συμμετοχή 6 ομάδων. Η ΕΠΣΕ θα είναι αμείλικτη σε περιπτώσεις «πλαστών» ποδοσφαιριστών, ενώ ο Πρόεδρος της ενώσεως τόνισε πως θα υπάρξει στήριξη σε ομάδα, που ενδεχομένως κατέλθει για 1η φορά, ώστε να δοθεί κάποιο κίνητρο.
Εν συνεχεία η κουβέντα πέρασε στην έφεση που άσκησε ο Αίολος κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣ Ευρυτανίας για την τιμωρία του. Ο Αίολος μια ημέρα πριν την εκδίκαση της απέσυρε την έφεση για την τιμωρία των παραγόντων και του προστίμου, κρατώντας μόνο αυτή των ποδοσφαιριστών. Η τιμωρία του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου εξαλείφθηκε μετά την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ, ενώ αυτή ου Νίκου Νικολάου δεν συζητήθηκε, καθώς εξέπνεε. Την ΕΠΣΕ εκπροσώπησε μόνο ο Γιώργος Παπαντζίμας. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία κατέθεσε νέα έφεση για το πρόστιμο των 800 ευρώ και την τιμωρία των παραγόντων Σταύρου Μαντή και Περικλή Πλακιά, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου.
Να αναφερθεί πως η απόφαση της ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε παρθεί ομόφωνα από όλο το διοικητικό συμβούλιο και όχι από την επιτροπή πρωταθλήματος. Στην συνάντηση που υπήρξε με τους φορείς του Δήμου Καρπενησίου ο ταμίας Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως αυτοί έδειξαν την πρόθεση τους να παραχωρήσουν το 1 από τα 3 γήπεδα του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου στην ένωση. Το θέμα θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα και πιθανό να υπάρξει και συνάντηση για βοήθεια από την ΕΠΟ, ώστε να μπορεί να γίνεται συντήρηση του γηπέδου, εφόσον παραχωρηθεί στην ΕΠΣ. Επιπλέον έγινε λόγος για την διεξαγωγή του 3ου γύρου και τα χρέη των ομάδων, που έχουν προκύψει από απλήρωτα πρόστιμα. Ο κ. Παπαντζίμας τόνισε πως οι παρατηρητές αγώνων στα μπαράζ θα πρέπει να αναφέρουν στην έκθεση τους το παραμικρό, που θα συμβεί σε αυτά.