Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΚΤAΚΤΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτάκτως συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι. Δύο ήταν τα κυρίαρχα θέματα της συνεδρίασης αυτής στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. Πρώτα ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Σώμα για την συμμετοχή των 3 μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας στον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της ΕΠΟ. Στη συνέχεια έγινε ευρεία συζήτηση για την περίπτωση του Γραμματέα της ΕΠΣ, ο οποίος παρότι είχε δεσμευτεί, όπως και τα άλλα δυο μέλη της, ο Πρόεδρος κ. Γ. Παπαντζίμας και ο Αντιπρόεδρος κ. Π. Παπαδημητρίου και μάλιστα με απόφαση του ΔΣ, ότι στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, θα στήριζαν τον σημερινό Πρόεδρο κ. Κιρτζίκη, εντούτοις ο κ. Διώτης  «διαφοροποιήθηκε» ψηφίζοντας ΟΧΙ στον Διοικητικό και ΠΑΡΩΝ στο οικονομικό απολογισμό.

«Το γεγονός αυτό τόνισε ο κ. Παπαντζίμας, κλόνισε την αξιοπιστία μας ως ΕΠΣ απέναντι στην ΕΠΟ και γενικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί άλλα είχαμε αποφασίσει και άλλα έκανε ο κ. Διώτης στην Γ.Σ. της ΕΠΟ. Το καλώ να μας ενημερώσει γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι»
Ο κ. Διώτης λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι «δεν λειτούργησε συντεταγμένα με την ΕΠΣ Ευρυτανίας, γιατί ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση και ομιλία του Προέδρου της ΕΠΟ»!!! και έτσι έβγαλε αυτή την αντίδραση. Ωστσόσο τόνισε ότι «έκανε λάθος» που δεν τήρησε την απόφαση της ΕΠΣ και για το λόγο αυτό «ζήτησε συγνώμη» από το Σώμα, αιτιολογώντας έτσι την «διαφοροποίησή « του.
Ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ, που ήταν στην 3μελή Επιτροπή που συμμετείχε στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, χαρακτήρισε απαράδεκτη και ντροπιαστική την «κίνηση» του κ. Διώτη, κάνοντας λόγο για καζούρα που δέχθηκε η ΕΠΣ Ευρυτανίας, τόσο κατά την διάρκεια της Γ.Σ. όσο και μετά. Στη συνέχεια μάλιστα ζήτησε και την αποπομπή του κ. Διώτη, προτείνοντας του να παραιτηθεί από τη θέση του Γραμματέα και η ΕΠΣ να προχωρήσει σε «ανασχηματισμό». 
Το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Μπούρας, τόνισε ότι η κίνηση του κ. Διώτη είναι καταδικαστέα και πως θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για ότι έκανε.
Από την πλευρά του ο Ταμίας της ΕΠΣ Γ. Λιάγκας, ξεφεύγοντας τεχνηέντως από την ουσία του θέματος (με κοφτή ντρίπλα) είπε πως στην Ένωση θα πρέπει να είναι όλα τα μέλη ενωμένα και πόσο μάλιστα λίγες μέρες προ της Γενικής Συνέλευσης.
Ο έτερος Αντιπρόεδρος π. Ευάγγελος Φεγγούλης τόνισε ότι η πράξη του κ. Διώτη δημιουργεί εύλογο προβληματισμό, ζητώντας περαιτέρω εξηγήσεις για το πώς έφτασε στην απόφαση αυτή ο Γραμματέας, εκθέτοντας στην ουσία όλη την ΕΠΣ στην ΕΠΟ.
Το μέλος του Δ.Σ. Θ. Θεοδωρογιάννης, που απ΄ αρχής είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην στήριξη της σημερινής ηγεσίας της ΕΠΟ, είπε και αυτός ότι ο κ. Διώτης έκανε λάθος και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να πάει παραπέρα η υπόθεση γιατί «μπορεί να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου» και αυτό δεν μας συμφέρει…
Στην δευτερολογία του ο Πρόεδρος είπε, ότι περίμενα από τον κ. Διώτη, μετά από αυτή την συμπεριφορά να μην ερχόταν εδώ σήμερα από ντροπή και πως θα υπέβαλε τουλάχιστον την παραίτησή του»
Το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Δροσίνης, τόνισε με αυστηρό ύφος ότι ο κ. Διώτης «μας κορόιδεψε» και με την συμπεριφορά του αυτή, σε μια πανελλαδική μας παρουσία, έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.
Ο Βασίλης Κατσίκης είπε ότι ο κ. Διώτης δεν έπρεπε να αλλάξει την απόφαση που είχαμε πάρει , καταδικάζοντας επί της ουσίας την κίνηση διαφοροποίησής του.
Επανερχόμενος ο κ. Διώτης και προκειμένου να κλείσει το θέμα τόνισε ότι έκανε λάθος, ζήτησε συγνώμη, ωστόσο διευκρίνισε ότι παρότι έγινε ότι έγινε, «συντάσσεται με την ΕΠΣ Ευρυτανίας και θα συνεχίσει να την υπηρετεί». 
Εν κατακλείδι ο κ. Διώτης είπε ότι η κίνησή του να διαφοροποιηθεί επί των συμφωνηθέντων, ήταν «λάθος κίνηση», που βγήκε από αντίδραση της στιγμής, από τα λεγόμενα του Προέδρου της ΕΠΟ στην ΓΣ. και εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε συγνώμη από το Σώμα, για την όλη στάση του.
Έτσι το Δ.Σ. της ΕΠΣ, κάνοντας επί της ουσίας δεκτή την συγνώμη του κ. Διώτη, οδεύει προς την Γ. Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2016, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.