Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟ "ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ"





Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα της ΕΠΟ «Πάσα στα Θρανία». Συγκεκριμένα την Τρίτη 22  Μαΐου ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος επισκέφτηκε το σχολείο και μίλησε εκ μέρους του προγράμματος στους μαθητές της 5ης και της 6ης Δημοτικού.
Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Πάνος Παπαδημητρίου, Νίκος Δροσίνης και Βασίλης Κατσίκης. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης.  Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου είναι ο Δημήτρης Αντωνίου, ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το αρμόδιο Υπουργείο που εκπονείται από την Ε.Π.Ο. και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Ο κ. Γεωργόπουλος μίλησε για τα ιδανικά που πηγάζουν από το ποδόσφαιρο και μοιράστηκαν σχολικά εγχειρίδια και μπλούζες με το λογότυπο του προγράμματος, ενώ στο σχολείο προσφέρθηκαν μπάλες για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους δράσεων και συμβολικά από μια φανέλα της Εθνικής Ομάδας.