Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Διεξαγωγή σεμιναρίων και αγωνιστικών δοκιμασιών των αξιωματούχων διαιτησίας της 1ης και της 2ης κατηγορίας στο Καρπενήσι




Με συμμετοχή 23 διαιτητών και 52 βοηθών A’ κατηγορίας διεξάγεται στο Καρπενήσι το «Σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας Α ΄κατηγορίας», που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., ενόψει της έναρξης των νέων εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το σεμινάριο ξεκίνησε με τη διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων, την εξέταση επιπέδου Αγγλικών (Κανόνες Παιχνιδιού) και διάφορα ψυχομετρικά τεστ.
Η επίσημη τελετή έναρξης έγινε το Σάββατο παρουσία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, των μελών της Κ.Ε.Δ., του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA κ. Πετρ Φούσεκ, των προσκεκλημένων της Κ.Ε.Δ. κκ. Hyytiä Jouni (πρόεδρος ΚΕΔ / Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Φινλανδίας), Μιχάλη Κουκουλάκη (Ε.Π.Ο. VAR Project Leader) και Δημήτρη Δαβάκη (Ε.Π.Ο. Integrity Officer), του προέδρου της ΕΠΣ Ευρυτανίας, κ. Γιώργου Παπαντζίμα και του εκπροσώπου του Δήμου Καρπενησίου κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνου.