Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Συγχαρητήρια Αίολου στην ΕΠΣΕ για την άψογη διοργάνωση του τελικού

Με δελτίο τύπου, το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρος Σεραφείμ Ράικος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Λερογιάννης του Δ.Σ. του κυπελλούχου Αιόλου συγχαίρει τους διαιτητές, την ΕΠΣ Ευρυτανίας, τον ΑΠΟΚ, καθώς και τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας του Προφήτη Ηλία. Επιπλέον εκφράζει τις ευχαριστίες στον απερχόμενο coach Κώστα Γουλέτα και στον νέο τεχνικό Γιάννη Φλωράκη.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Σ. Αίολος:

Έπειτα από την χθεσινή κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας από τον σύλλογό μας θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους διαιτητές για την άψογη διαιτησία τους, στην Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας για την άρτια διοργάνωση του θεσμού, στους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Α.Π.Ο.Κ. για το επίπεδο που επέδειξαν, στους ποδοσφαιριστές του σωματείου μας για τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητα τους καθώς και στους φιλάθλους της ομάδας μας για την αμέριστη στήριξή τους.
Επιπροσθέτως εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον προηγούμενο προπονητή κ. Κώστα Γουλέτα ο οποίος έθεσε τις βάσεις για την κατάκτηση αυτού του τίτλου και κυρίως στον νέο προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Φλωράκη που μας οδήγησε σε αυτήν την σπουδαία επιτυχία.

Ευχόμαστε η χθεσινή υποδειγματική διεξαγωγή του αγώνα να αποτελέσει οδηγό και για τις επικείμενες αναμετρήσεις στα πλαίσια των αγώνων για την ανάδειξη του πρωταθλητή.