Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ

Στην τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κερασοχωρίου, στο ΣΥΝΟΡΟ, προσανατολίζεται ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και το Δ.Σ. της ΕΠΣΕ. Το εν λόγω εγχείρημα δεν είναι εύκολο, όμως αν γίνουν σωστές και συντονισμένες κινήσεις όλα μπορούν ν α συμβούν και μάλιστα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Σήμερα στο γήπεδο, που θέλει κάποιες μικρές ακόμη προσθήκες στο χώρο των αποδυτηρίων για να παραδοθεί προς χρήση, για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, βρέθηκαν, ο κ. Παπαντζίμας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ π. Ευάγγελος Φεγγούλης, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Κατσίκης, ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής,


ο Αντιδήμαρχος Θύμιος Μιχόπουλος, οι εκπρόσωποι του Παναγραφιωτικού, κ.κ. Ι. Τσιγαρίδας και Θ. Μούτσελος και ο κ. Παναγιώτης Αραμπάνος, Διευθύνων Σύμβουλος γνωστής εταιρείας κατασκευής χλοοτάπητα σε γήπεδα. Σκοπός της παρουσίας των ανωτέρω, να δουν από κοντά το γήπεδο και να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις υλοποίησης αυτής της προσπάθειας.
Συμφωνήθηκε να εκπονηθούν κάποιες μελέτες κόστους και να βρεθεί ο τρόπος χρηματοδότησης καθότι αν δεν γίνει το γήπεδο "πράσινο", πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας δεν μπορεί να διεξαχθεί σε γήπεδα με χώμα. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.