Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ξεκίνημα από την Μαλεσίνα για τον Αίολο

Από την Μαλεσίνα θα ξεκινήσει η πορεία του Αίολου στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Μαλεσίνας και είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο Όμιλο.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη μετά από 1 μήνα περίπου αποχής από επίσημες αγωνιστικές αναμετρήσεις θα επιστρέψει ξανά στην δράση. Το έργο των πρωταθλητών μας είναι αρκετά δύσκολο κόντρα στην πανίσχυρη Μαλεσίνα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό ξεκίνημα. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Φλωράκης προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές τους, ενώ η ομάδα κέρδισε και 1-0 σε φιλικό ματς την Ένωση 2010 πριν από 10 ημέρες, ομάδα που αντιμετώπισαν και οι πρωταθλητές Φθιώτιδας λίγες ημέρες αργότερα. «Πλήγμα» στην μεσαία γραμμή αποτελεί ο τραυματισμός του Κώστα Μπόνια στο τελευταίο φιλικό της Κυριακής με την Μυρίκη.
Την συνάντηση θα διευθύνει ο Μιχάλης Μάλαμας από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γουργιώτη και Νίκο Τσαλίκογλου. Στο άλλο ματς του ομίλου η Χαλκίδα θα υποδεχτεί την Θήβα.

Το άλλο παιχνίδι
Για τον 7ο όμιλο των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική υπάρχει προγραμματισμένη για την Κυριακή η αναμέτρηση Χαλκίδα-Θήβα, που θα διεξαχθεί σε Ευβοιώτικο έδαφος.

1η αγωνιστική play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος)

Μαλεσίνα-Αίολος 10-5-2015 Δημοτικό Στάδιο Μαλεσίνας 17.00
Διαιτητής:  Μιχάλης Μάλαμας(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Γουργιώτης(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Τσαλίκογλου(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Ρήγας(ΣΔΠ Φωκίδας)

Χαλκίδα-Θήβα 10-5-2015 Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας  17.00
Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Κουντουρέλης(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Σαμοΐλης(ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Βούλγαρης(ΣΔΠ Πειραιά)