Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Υπέγραψε στην Κέρκυρα ο Σάκης Τσιώλης

Προπονητής της Κέρκυρας είναι και επίσημα ο Σάκης Τσιώλης από το απόγευμα της Παρασκευής καθώς ο Αγραφιώτης τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του το οποίο θα έχει διάρκεια ενός έτους.
Ο Τσιώλης μετέβη την Πέμπτη στο νησί των "Φαιάκων" και είχε συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ομάδας, συζήτησε για όλα, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και εν συνεχεία είπε το "ναι" ξεκινώντας τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ο 56χρονος προπονητής επιστρέφει στους πάγκους μετά την σύντομη θητεία του στην SKODA Ξάνθη την περσινή σεζόν ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ποτέ ξανά στην καριέρα του δεν είχε κάτσει στον πάγκο της Κέρκυρας. Αυτή μάλιστα θα είναι η 16η ομάδα στην καριέρα του έμπειρου Ευρυτάνα προπονητή.

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την σχετική είδηση και φιλοξένησε και τις πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:
"Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας, είναι ο κ. Σάκης Τσιώλης.
Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών των τελευταίων ετών, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ενώ εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα γνωστοποιηθεί το πλήρες team των συνεργατών του.
Τσιώλης: «Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει!»
Σε δήλωσή του στο kerkyrafc.gr, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο, κ. Ζαρκάδα για την υποδοχή, την εκτίμηση που εξέφρασαν προς το πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκαναν, να μου αναθέσουν τα προπονητικά ηνία της ομάδας. Για μένα, αλλά και τους συνεργάτες μου, η νέα σεζόν αποτελεί μια πρόκληση, όπως και για την ίδια την ομάδα. Μια ομάδα, που έχει όλες τις προϋποθέσεις, μέσα από το υλικό που διαθέτει, αλλά και την ευρύτερη οργάνωσή της, να πετύχει τους στόχους της και οι οποίοι είναι το κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Όπως πρέπει να είναι και ο στόχος κάθε νέας προσπάθειας».
Ζαρκάδας: «Εκ των πλέον καταξιωμένων τεχνικών!»
Απ’ την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Ζαρκάδας επισήμανε:
«Εκ μέρους του ΔΣ, καλωσορίζω στην ομάδα μας τον κ. Τσιώλη, ένας εκ των πλέον καταξιωμένων Ελλήνων τεχνικών. Είμαι πεπεισμένος ότι, υπό τις οδηγίες του, η Κέρκυρα θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει, για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Κόουτς καλή επιτυχία.