Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ξεχωριστή τιμή για τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας κ. Γ. Παπαντζίμα - Στο Montana η Γενική Συνέλευση του συνδέσμου Προπονητών

Στο Καρπενήσι και στο ξενοδοχείο Montana πραγματοποιήθηκε το περασμένο διήμερο 7,8 Δεκεμβρίου 2015, η Γενική Συνέλευση συνδέσμου προπονητών Ελλάδας(Ο.Π.Π.Ε.).
Παραβρέθηκαν προπονητές από όλη σχεδόν την Ελλάδα με το κύριο θέμα της συνέλευσης να είναι η εναρμόνιση του καταστατικού του συνδέσμου με την ΕΠΟ, καθώς πλέον ο σύνδεσμος προπονητών θα αποτελέσει μέλος της Ομοσπονδίας.


Το παρών στην συνεδρίαση έδωσε ο «οικοδεσπότης» Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Στους δυο άντρες παραδόθηκε τιμητική πλακέτα από τον σύνδεσμο προπονητών. Τις απονομές έκαναν ο Λάμπρος Ανδριόπουλος και ο Γιάννης Γεωργιάδης. Πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών είναι από την Αχαΐα ο Ηλίας Λογαράς και γενικός γραμματέας ο Βαγγέλης Πρόκος. Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησε επίσης και ο Βασίλης Κατσίκης και ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου.