Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψαν Βασιλόπιτα στην Ε. Π. Σ. Ευρυτανίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΠΣ Ευρυτανίας την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στα γραφεία της στο Καρπενήσι. Την Ένωση εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Σωτήρης Διώτης, Βασίλης Κατσίκης, Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Μπούρας, Θωμάς Θεοδωρογιάννης και Πάνος Παπαδημητρίου. Παρών ήταν ο υπάλληλος και πρώην Γενικός Γραμματέας Διονύσης Βονόρτας και ο γιός του Γιάννης Βονόρτας.

 Οι ομάδες εκπροσωπήθηκαν από τους: Περικλή Πλακιά, Γιάννη Λερογιάννη(Αίολος), Νίκο Τσώνη(Μυρίκη), Παναγιώτη Ζωχάκη, Δημήτρη Αθανασόπουλο(Παναγραφιωτικός), Δημήτρη Τσιγαρίδα(Ποταμιά), Χρήστο Λάππα, Κώστα Λάππα, Νίκο Βούρτσα(Κρέντη), Ηλία Μπακόλα(ΑΕΚ), Χρήστο Καλαμπάκα(Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002) και Γιώργο Χρυσαφόπουλο(ΠΑΟΚ F.C.).
Οι διαιτητές εκπροσωπήθηκαν από τον εκπαιδευτή και παρατηρητή Γ΄ Εθνικής Γιάννη Καλύβα, τον αρχιδιαιτητή Γιώργο Παπαδήμο και τους ρέφερι: Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο, Δημήτρη Κουρλό, Λάμπρο Κολοκώτσιο, Μίλτο Ελ Ταχάν και Σπύρο Μπύρο.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και σε κάθε ομάδα, παρούσα η μη αναλογούσε ένα κομμάτι. Το φλουρί, το οποίο αναλογεί σε 50 ευρώ έπεσε στην Μυρίκη, δηλαδή στο κομμάτι του Προέδρου της Νίκου Τσώνη.
Σε εκκρεμότητα υπάρχει η ενημερωτική συνάντηση διαιτητών-προπονητών-παρατηρητών και παραγόντων, η οποία αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.
Μετά την λήξη της κοπής πίτας ακολούθησε τραπέζι από την ΕΠΣ προς τους παρευρισκόμενους στην ταβέρνα «Πανόραμα», στο οποίο επίσης παραβρέθηκαν πέραν των προαναφερθέντων ο προπονητής της Μυρίκης Σπύρος Κολόκας και ο παράγοντας της Γιάννης Χαντζόπουλος, ο διαιτητής Θοδωρής Κατσαρός, καθώς και το διοικητικό στέλεχος του Απεραντιακού Χριστόφορος Κατσίκης.