Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αυστηρή ανακοίνωση της ΕΠΣ για τα συμβαίνοντα στον Αγώνα ΑΠΟΚ - ΑΙΟΛΟΥ 1-3, από "παράγοντες" των πρωταθλητών

" Η ΕΠΣ, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνία να διακονεί το ευρυτανικό ποδόσφαιρο και θα κάνει ότι πρέπει για να το περιφρουρήσει από περίεργες συμπεριφορές «παραγόντων» που στερούνται αθλητικού πολιτισμού"

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 
Καρπενήσι 26 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Ευρυτανίας συγχαίρουμε την ομάδα ΑΣ Αίολου που ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ευρυτανίας μετά την επικράτησή της στο τελευταίο αγώνα των μπαράζ επί του ΑΠΟΚ με 3-1. 
Ταυτόχρονα ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την άνοδό του στη Γ' Εθνική κατηγορία. 
Το ΔΣ της ΕΠΣ Ευρυτανίας με τις μέχρι τώρα ομόφωνες αποφάσεις του αποδεικνύει εμπράκτως ότι αντιμετωπίζει όλα τα ευρυτανικά ποδοσφαιρικά σωματεία επί ίσοις όροις και με δίκαιο τρόπο. 
Kάτι ανάλογο έχει συμβεί και με το σωματείο ΑΣ Αίολος το οποίο κρίθηκε με επιείκεια πολλάκις που υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα. 
Για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα μεταξύ Αίολου - ΑΠΟΚ σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣ καταδικάζει τη φραστική επίθεση που δέχτηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΣ που παραβρέθηκαν στον αγώνα αυτό που ήταν γιορτή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο και κρίνει ως απαράδεκτη την εν γένει συμπεριφορά των παραγόντων του εν λόγου σωματείου. 
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Παπαντζίμας, ένας βαθύτατος γνώστης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣ, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνία να διακονεί το ευρυτανικό ποδόσφαιρο και θα κάνει ότι πρέπει για να το περιφρουρήσει από περίεργες συμπεριφορές «παραγόντων» που στερούνται αθλητικού πολιτισμού. 

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος