Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Συνεδρίασε την Μ.Τρίτη το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 17:00 στα γραφεία της ενώσεως. Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Νίκος Δροσίνης, Γιώργος Λιάγκας, Σωτήρης Διώτης, Πάνος Παπαδημητρίου, Βασίλης Κατσίκης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Βασίλης Μπούρας και ο υπάλληλος της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας. Απών ήταν μόνο ο Θωμάς Θεοδωρογιάννης, που βρισκόταν εκτός Ευρυτανίας.


Αρχικά επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία της ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία εστάλη και στην ΕΠΟ. Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε ήταν οι δηλώσεις ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Αιόλου κατά την ενώσεως  και των διαιτητών μετά την λήξη του αγώνα με τον ΑΠΟΚ. Αναγνώστηκαν οι δηλώσεις από τον Γενικό Γραμματέα Σωτήρη Διώτη, ενώ έγινε λόγος για προκλήσεις άνευ προηγουμένου που δέχτηκαν τα μέλη της ενώσεως από μέλη του Αιόλου.
Ο κ. Διώτης πρότεινε την κλήση σε απολογία στις 5 Μαΐου για τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Νίκου Νικολάου, του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Λερογιάννη, αλλά και του προπονητή Γιάννη Φλωράκη, που σύμφωνα με το φύλλο αγώνος είπε την φράση: «Είστε πουλημένοι». Η πρόταση του Σωτήρη Διώτη βρήκε σύμφωνα και τα υπόλοιπα μέλη. Ο Βασίλης Κατσίκης επεσήμανε:«Είμαστε κατά της βίας» και ο Γιώργος Λιάγκας πρότεινε την τήρηση των κανονισμών, τονίζοντας: «Ο τελικός από γιορτή μετατράπηκε στο τέλος σε κατάντια. Δεν μπορεί να λέει μια ομάδα ότι είμαστε όλοι πουλημένοι και εναντίον της.».
Στα αξιοσημείωτα πως ο Αίολος, όπως και άλλες ομάδες δεν έχουν παραδώσει στην ΕΠΣΕ την σύνθεση του διοικητικού τους συμβουλίου. Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας ανέφερε μεταξύ άλλων και την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον υπάλληλο του σταδίου και πρώην παράγοντα των πρωταθλητών Σεραφείμ Λερογιάννη.
Αποφασίστηκε να βγει ανακοίνωση-απάντηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας στις δηλώσεις, η οποία θα δημοσιευτεί από την σελίδα μας. Η Ένωση λειτουργεί πάντοτε ομόφωνα, ενώ είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες των σωματείων της, στα οποία υπάρχει ίση μεταχείριση.
Στην αίθουσα βρέθηκαν στην συνέχεια οι εκπρόσωποι του Α.Σ. Αίολος Γιάννης Λερογιάννης και Γιάννης Παρούτσας. Ο Πρόεδρος κ. Παπαντζίμας τους συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Επιπλέον ανέφερε πως θα καταβάλλει προσπάθεια για χρηματική βοήθεια στους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές Θωμά Αζακά και Δημήτρη Νικολάκη. Ο Αίολος έλαβε επίσης για την συμμετοχή του στα play off, όπως και πέρυσι βεβαίωση ρύθμισης χρεών. Ο κ. Λερογιάννης έκανε ερώτηση προς τα μέλη της ΕΠΣΕ εάν ισχύει το χρηματικό βοήθημα των 500 ευρώ για ενίσχυση του πρωταθλητή. Τόνισε επίσης: «Κατεβαίνουμε πρώτα από όλα για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο.»
Την Τετάρτη 4/5 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας, στην οποία θα εναρμονιστεί το καταστατικό της ΕΠΣΕ με την ΕΠΟ. Δικαίωμα ψήφου έχουν 11 σωματεία, ενώ στις 15/5 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.