Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Με επιτυχία το πρόγραμμα Grassroots στο Καρπενήσι

Την Κυριακή 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου το πρόγραμμα Grassroots, το οποίο συνδυάστηκε με προεπιλογή ποδοσφαιριστών για την μικτή παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας περιόδου 2016-2017.
Το παρών έδωσαν από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας, ο Βασίλης Κατσίκης, ο Σωτήρης Διώτης και ο υπάλληλος της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας.

Συμμετείχαν περισσότερα από 20 παιδιά ηλικίας 12-13 ετών και αγωνίστηκαν σε δυο 20λεπτα με ρέφερι τους: Λάμπρο Κολοκώτσιο και Δημήτρη Κουρλό και υπό την επιτήρηση του ενωσιακού προπονητή Δημήτρη Τσιγαρίδα. Οι "πορτοκαλί" επικράτησαν των "μπλέ" με 6-3. Επιπλέον το παρών έδωσαν οι coach: Δημήτρης Αντωνίου, Γιάννης Φλωράκης Χρήστος Καλαμπάκας και Χρήστος Λιάνγκος. Μετά το πέρας της διοργάνωσης, που έγινε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας(Για 2η φορά μετά από αυτή που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στο Κερασοχώρι) δόθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα, αλλά και μπάλες στα Δημοτικά Σχολεία.  Η έλλειψη παιδικού πρωταθλήματος στερεί από τα παιδιά τις όποιες παραστάσεις θα μπορούσαν να έχουν.