Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ισοπαλία και ήττα για τις Μικτές Ευρυτανίας από τις αντίστοιχες της Βοιωτίας

Νέοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 1-1

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων χάθηκε η ευκαιρία για μια τεράστια νίκη για την ψυχωμένη Ευρυτανία, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Βοιωτία.
Η συνάντηση, η οποία ήταν εξ αναβολής διεξήχθη την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 15:00. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων νέων.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε συγκινητική προσπάθεια απέναντι σε μια αρκετά δυνατότερη Ένωση. Προηγήθηκε στο 45ο λεπτό με τον Πάνο Χρυσικό σε φάση που είχε δοκάρι με τον Γιώργο Σερπάνο. Εν συνεχεία κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα εως το τέλος, μη φτάνοντας στου «τρίποντο» εξ αιτίας ενός αμυντικού σφάλματος. Η ΕΠΣΕ έφτασε στον πρώτο της πόντο και ισοβαθμεί πλέον με την ΕΠΣ Φωκίδας.
Η Βοιωτία των Βαγγέλη Πούλου και Σωτήρη Κλειδαρά ήταν το θεωρητικό φαβορί της αναμέτρησης και «γκέλαρε» στο Καρπενήσι, σώζοντας την ισοπαλία στο τέλος με σκόρερ τον Χρήστο Βασιλείου. Είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δυσκολεύτηκε αρκετά. Οι Βοιωτοί έχουν 4 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, προερχόμενοι από δυο εντός έδρας ήττες.
Οι Ευρυτάνες την επόμενη(5η) αγωνιστική θα «ξεκουραστούν», καθώς έχουν ρεπό, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας ταξιδεύει στον Βόλο, για να παίξει με την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία(Δημήτρης Τσιγαρίδας): Νούλας, Καραμπάς Ε., Πατρώνης, Μπουμπουρής Π., Τσιάμης, Τόλης Α.(69΄ Φύκας, 88΄ λ.τρ Μαστρογιάννης), Σερπάνος, Ρέπας(73΄ Μπουμπουρής Ε.), Τριανταφύλλου, Τάσιος, Χρυσικός

Βοιωτία (Βαγγέλης Πούλος & Σωτήρης Κλειδαράς): Αλευράς, Τσέλιος, Μίχος, Καρασάββας(80΄ Βασιλείου), Γερακιός, Κολυμπίρης, Τσιώλης(61΄ Καραμπάς Τ.), Στάμος, Λέτης, Κασμάς, Φουφούνης(50΄ Αιγηνήτης)

Διαιτητής: Βασίλης Παναγιωτόπουλος(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Ευθύμης Ντζάνης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Δημονίτσας(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)


Παίδες: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-4

Πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι η ΕΠΣ Βοιωτίας, νικώντας με 0-4 την ΕΠΣ Ευρυτανίας χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.
Η εξ αναβολής συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 13:00. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων παίδων.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα στο δεύτερο της εντός έδρας παιχνίδι ήταν αρκετά αξιοπρεπής, δυσκολεύοντας για πολύ τον αντίπαλο στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα. Η κόπωση και η απουσία παραστάσεων ήταν αρνητικοί συντελεστές για να συνεχίσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Παράλληλα δημιούργησε και δυο μικροευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Η ΕΠΣΕ παραμένει τελευταία χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ.
Η Βοιωτία του Βαγγέλη Πούλου μετά από δυο αρνητικά εντός έδρας αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες με ευρύ σκορ, όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα με την Φωκίδα. Δυο τέρματα σημείωσε ο Ευθύμης Τσιώλης, ενώ το όνομα τους στην λίστα των σκόρερ έβαλαν και ο Ιάσωνας Δούκας με τον Θανάση Κολιγιάννη. Η ΕΠΣΒ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 πόντους.
Οι Ευρυτάνες θα κάνουν το ρεπό τους την 5η αγωνιστική και θα αγωνιστούν ξανά στις 11/1 στο γήπεδο τους με την Φθιώτιδα. Η ΕΠΣ Βοιωτίας αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 21 Δεκεμβρίου την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Νικοπολίδης, Βουτσέλης(72΄ Παπανικολάου), Τσούκας, Καμαρέτσος, Τριανταφυλλόπουλος Α., Μήτσιος(63΄ λ.τρ Φλωράκης), Κελεσίδης(72΄ Τσέλος), Μπίκας(63΄ Μπουμπουρής), Δροσίνης(66΄ Καώνης), Τσάρας, Τριανταφυλλόπουλος Β.

Βοιωτία (Βαγγέλης Πούλος): Πούλος(51΄ Γρίβας), Τσεμπερλίδης, Καπαρός, Πάστρας, Κοσκινάς(51΄ Καραμίντζος), Σολωμός, Καντάς(59΄ Κατσαρέλης), Σωτηρίου, Αλμπάνης(43΄ Κολιγιάννης), Δούκας, Τσιώλης

Διαιτητής: Κώστας Καλαμάρης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Ευθύμης Ντζάνης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Δημονίτσας(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)