Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Tριμελής Επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ


Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που έλαβε χώρα στο κτίριο της Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα, συμμετείχε την περασμένη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, τριμελής Επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Παπαντζίμα, τον Αντιπρόεδρο π. Ευάγγελο Φεγγούλη και το Μέλος Σωτήρη Διώτη, προκειμένου να εκλέξει τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.



Η διαδικασία διεξήχθη παρουσία του επιτετραμένου της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και του διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς. Και οι τρεις εκπρόσωποι της ΕΠΣ Ευρυτανίας ψήφισαν Γραμμένο – Παπαχρήστο. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ευάγγελος Γραμμένος εξελέγη εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παίρνοντας 147 ψήφους από τους 161 συνολικά (6 άκυρα και 8 λευκά), γεγονός που προδικάζει και την πανηγυρική του εκλογή στις εκλογές που θα γίνουν το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. 
Παράλληλα, 106 ψήφους συγκέντρωσε ο κ. Παπαχρήστος, με 28 λευκές και 9 άκυρες για την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου. 
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
“Ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, εξελέγη την, Δευτέρα 19-12-2016, τακτικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ολυμπιακό κύκλο 2017-2020. Αναπληρωματικός εκπρόσωπος εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ψήφισαν 163 εκπρόσωποι από τις Ενώσεις-Μέλη της Ομοσπονδίας. Ο κ. Γραμμένος έλαβε 147 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 8 λευκά και 8 άκυρα ψηφοδέλτια. Ο κ. Παπαχρήστος έλαβε 106 ψήφους ενώ βρέθηκαν 28 λευκά και 29 άκυρα ψηφοδέλτια.”