Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, το ΔΣ της ΕΠΣ Ευρυτανίας με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης ως εξής:
 1.Ομόφωνα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη
με κυρίαρχο ζήτημα αυτό των γηπέδων αλλά και της κατασκευής Ενωσιακού γηπέδου στο Καρπενήσι. Για το Ενωσιακό γήπεδο ΟΜΟΦΩΝΑ πέρασε η πρόταση του Προέδρου της ΕΠΣΝΕ κ. Γ. Παπαντζίμα, αυτό να γίνει στην περιοχή της Ποταμιάς.
Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή για το μείζον θέμα των γηπέδων στον Δήμο Αγράφων.
 2. Αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα να αποσταλούν σχετικές επιστολές για το γηπεδικό θέμα στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων.
3. Μετά από εισήγηση του Προέδρου ομόφωνα εγκρίθηκε το Αίτημα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2000, για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σάλας. (Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα)
4. Για το θέμα της Διαιτησίας αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με διαιτητές από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας.
5. Ομόφωνα ψηφίστηκε η πρόταση του Αντιπροέδρου π. Ευαγγέλου Φεγγούλη για την διοργάνωση εκδήλωσης «Γιορτής του ποδοσφαιριστή» και κοπή Βασιλόπιτας, με πρόσκληση σε ΕΠΟ και επισήμους παράγοντες του Νομού.

6. Τέλος αποφασίστηκε η διεξαγωγή ολιγόλεπτων αγώνων με την συμμετοχή παιδιών πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλου που θα διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2015.