Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Νέα Διοίκηση στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο που γυρίζει σελίδα, με τον Γιώργο Παπαντζίμα Πρόεδρο, στο Δ.Σ.



Ομόφωνα Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Γιώργος Παπαντζίμας-Συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Την περασμένη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου συνεδρίασε για πρώτη φορά και συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το συμβούλιο έγινε στα γραφεία της ένωσης και άρχισε στις 5 το απόγευμα.

Το Δ.Σ. «κάλεσε» ο πρώτος σε ψήφους των εκλογών της Πέμπτης (18/12) Παναγιώτης Παπαδημητρίου. Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας αναδείχτηκε ομόφωνα και με συνοπτικές διαδικασίες ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπαντζίμας.Εν συνεχεία ορίστηκαν οι υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ., έγινε ο καταρτισμός των επιτροπών της ΕΠΣΕ και τέθηκαν οι πρώτοι στόχοι και οι πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Βάσει του καταστατικού της ΕΠΣΕ και σύμφωνα με το άρθρο 32, δεν προβλέπονταν θέση ειδικού γραμματέα και έφορου, όπως γίνονταν στις προηγούμενες διοικήσεις. Ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης διάβασε το καταστατικό το οποίο προέβλεπε, για την διοίκηση της ΕΠΣ, Πρόεδρο, Α΄ Αντιπρόεδρο, Β΄ Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Ταμία, Αναπληρωτή Ταμία και δυο μέλη.
Ομόφωνα Πρόεδρος
ο Γιώργος Παπαντζίμας
Ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την Προεδρία της ΕΠΣΕ ήταν ο Γιώργος Παπαντζίμας. Ο κ. Παπαντζίμας μετά την Προεδρία κατά την περίοδο της διοικούσας επιτροπή της ΕΠΣ συνεχίζει να κατέχει τον προεδρικό θώκο. Ο «Ραπτοπουλίτης» επιχειρηματίας πήρε το ομόφωνα ψήφισμα των υπόλοιπων μελών κάτω μάλιστα και από χειροκροτήματα.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
Ο ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ
Ο π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ
Ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου παρέμεινε στην θέση του Α΄ Αντιπροέδρου, αφού με ψήφους 8-1 και ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης με ψήφους 5-4 εκλέχτηκε Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
5-4 και για γραμματέα
Ενδιαφέρον είχε και η μυστική ψηφοφορία για τον γενικό γραμματέα, όπου εκλέχτηκε σε αυτή την θέση ο Σωτήρης Διώτης με 5 ψήφους έναντι 4 του Γιώργου Λιάγκα.
«Μεγάλη ευθύνη»
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπανζίμας ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναλαμβάνω μεγάλη ευθύνη, χρειάζομαι την βοήθεια όλων σας. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε, ένα άτομο δεν μπορεί να πετύχει μόνο του. Θα είμαι ένας απλός εργάτης. Θέλω ειλικρίνεια, λόγο και να δουλέψουμε όλοι μαζί.» Ζήτησε την βοήθεια όλων των μελών της διοίκησης, ενώ ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προσφώνηση του τίτλου ως προέδρου, καθώς θα είναι ένας εργάτης για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο.
«Θα είμαστε δίπλα σου»
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος π. Ευάγγελος Φεγγούλης ανέφερε: «Θα είμαστε δίπλα σου, θα ασκούμε βέβαια καλοπροαίρετο έλεγχο και θα λειτουργούμε σαν συμβούλιο.»
«Να επανιδρύσουμε τις ομάδες»
Ο ταμίας της ΕΠΣΕ Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι θα πρέπει η διοίκηση της ΕΠΣΕ να συνεδριάζει τουλάχιστον 2 φορές των μήνα. Χαρακτηριστικά είπε: «Τα προβλήματα είναι τεράστια, πρέπει να δούμε πως θα επανιδρύσουμε και να ενεργοποιήσουμε ξανά τις ομάδες.» Ανέφερε ακόμη: «Δεν γίνεται πρωτάθλημα μόνο στο Καρπενήσι, είναι κρίμα, είναι ανούσιο θα πρέπει να είμαστε κοντά στους Δημάρχους και να τους πιέσουμε.». Αναφορά έκανε και στα οικονομικά προβλήματα της ΕΠΣ, καθώς η διοικούσα επιτροπή δεν μπορούσε να λειτουργήσει σε οικονομικής φύσεως αποφάσεις, στο γηπεδικό πρόβλημα του Δήμου Αγράφων, αλλά και στην διαιτησία. Επεσήμανε ότι θα πρέπει να πλησιάσουν τους παλιούς διαιτητές και να γυρίσουνε πίσω. Χαρακτηριστικά ανέφερε τους παλιούς διαιτητές: Νίκο Κωστή, Κωνσταντίνα Μπουμπουρή και Ηλία Γκαλιμάνη. Τόνισε ακόμη ότι αυτή την στιγμή δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στον χώρο της διαιτησίας και ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ως έχει. Τέλος έκλεισε τον λόγο του λέγοντας ότι θα πρέπει η ΕΠΣ να καλεί σε συχνό διάστημα τα σωματεία, για να θέτουν τα προβλήματα τους. Το τελευταίο είχε γίνει αίτημα στην έκτακτη γενική συνέλευση από τον εκπρόσωπο του Αίολου.
«Γνωστά τα προβλήματα»
Ο Σωτήρης Διώτης ο νέος γενικός γραμματέας της ΕΠΣΕ τόνισε ότι τα προβλήματα είναι γνωστά και ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα επιλύσουν.
«Είμαστε εργάτες»
Ο Βασίλης Κατσίκης (Νέος αναπληρωτής γενικός γραμματέας) ανέφερε: «Ότι λέμε στα συμβούλια θα μένει εδώ μέσα. Μπήκαμε σαν εργάτες και να προσφέρουμε. Θα δώσουμε μάχη για να γίνει ένα γήπεδο στον Δήμο Αγράφων.». Τόνισε ότι ποτέ δεν επεδίωξε τον τίτλο του Προέδρου, τόσα χρόνια που ήταν αθόρυβος εργάτης του Απεραντιακού και υπηρέτησε αυτή την ομάδα.
«Πρώτο το γηπεδικό»
Ο Νίκος Δροσίνης τόνισε ότι το πρώτο θέμα που πρέπει να απασχολήσει την ΕΠΣ είναι το γηπεδικό. Με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει ότι θα σταλεί αμέσως υπόμνημα στον Δήμο Αγράφων.
Ευχαριστίες σε Βονόρτα
Ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας τόνισε ότι πρώτο μέλημα της ΕΠΣΕ είναι επίσης να καλέσει τις ομάδες, για να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουνε με διοίκηση της ΕΠΣΕ. Ακόμη ανέφερε ότι θα πρέπει να ασκηθεί πίεση στον Δήμο Αγράφων για την βελτίωση των γηπέδων. Ο κ. Παπαντζίμας ευχαρίστησε ακόμη τον Διονύση Βονόρτα για ότι έκανε ως τώρα και ανέφερε ότι παρά τις πιέσεις του ο ίδιος δεν επιθυμούσε να κατέβει στις εκλογές. Συζήτηση έγινε ακόμη και για την πρόσληψη γραμματέα, ο οποίος ίσως αμείβεται από την ΕΠΟ.
Τιμήν ένεκεν ο Αθανασόπουλος
Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος που ήταν κοντά στην διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας μπήκε τιμής ένεκεν σε δυο επιτροπές. Ο κ. Αθανασόπουλος έχει δελτίο στην Μυρίκη και δεν μπόρεσε να κατέβει στις εκλογές. Ο κ. Παπαντζίμας τόνισε ότι τον θέλει κοντά του, καθώς έχει όρεξη για δουλειά.
Κολλημένος & Βονόρτας σε επιτροπή
Πλην του Δημήτρη Αθανασόπουλου μέλη σε επιτροπή τοποθετήθηκαν δυο ακόμη άτομα που δεν είναι στην 9μελη διοίκηση της ΕΠΣΕ. Στην επιτροπή μικτών ομάδων ως μέλος μπήκε ο τέως γενικός γραμματέας της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας, ενώ στην επιτροπή δημοσίων σχέσεων ως μέλος μπήκε ο διαχειριστής του “Evrytania Sport” Παναγιώτης Κολλημένος.
Και επιτροπή διαιτησίας-Συνεχίζει με Παπαδήμο
Συστάθηκε ξανά επιτροπή διαιτησίας, η οποία είναι 5μελης. Πρόεδρος της είναι ο παλιός διαιτητής Νίκος Δροσίνης, ενώ ο αρχιδιαιτητής (Παραμένει σε αυτή την θέση) Γιώργος Παπαδήμος έχει θέση απλού μέλους.
Η νέα 9μελης διοίκησης
της ΕΠΣ Ευρυτανίας
Πρόεδρος: Γιώργος Παπαντζίμας
Αντιπρόεδρος Α΄: Παναγιώτης Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος Β΄:
π. Ευάγγελος Φεγγούλης
Γενικός Γραμματέας:
Σωτήρης Διώτης
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Κατσίκης
Ταμίας: Γιώργος Λιάγκας
Αναπληρωτής Ταμίας:
Βασίλης Μπούρας
Μέλη: Νίκος Δροσίνης,
Θωμάς Θεοδωρογιάννης
Οι επιτροπές της ΕΠΣ Ευρυτανίας
Επιτροπή Πρωταθλήματος
Πρόεδρος: Παν. Παπαδημητρίου
Μέλη: Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Δροσίνης
Επιτροπή Στατιστικής-Γηπέδων
Πρόεδρος: Γιώργος Παπαντζίμας
Μέλη: π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Σωτήρης Διώτης, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Βασίλης Μπούρας
Επιτροπή Ποδοσφαίρου Σάλας
Πρόεδρος: Βασίλης Κατσίκης
Μέλη: Δημήτρης Αθανασόπουλος, Νίκος Δροσίνης
Επιτροπή Μικτών Ομάδων
Πρόεδρος: Βασίλης Κατσίκης
Μέλη: Δημήτρης Αθανασόπουλος, Γιώργος Λιάγκας, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Διονύσης Βονόρτας
Επιτροπή Προμηθειών-Ταμείο Αρωγής Ποδοσφαιριστών
Πρόεδρος: Γιώργος Λιάγκας
Μέλη: Βασίλης Μπούρας, Γιώργος Παπαντζίμας
Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων
Πρόεδρος: π. Ευαγγελος Φεγγούλης
Μέλη: Παναγιώτης Κολλημένος, Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Βασίλης Μπούρας, Παν.Παπαδημητρίου
Υγειονομική Επιτροπή
Πρόεδρος: Σωτήρης Διώτης
Μέλη: Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Βασίλης Μπούρας
Επιτροπή Διαιτησίας
Πρόεδρος: Νίκος Δροσίνης
Μέλη: Γιώργος Παπαδήμος, Σωτήρης Διώτης, Βασίλης Κατσίκης, Παναγιώτης Παπαδημητρίου.

Πηγή: Ευρυτανικός Παλμός